Thursday, August 16, 2012

C + J Wedding

Christa and Jared are one of the sweetest couples I know!  They were planning their wedding from Orange County and happen to live in the city I grew up in (Irvine).  Christa wanted shades of pink flowers with some green and eggplant purple accents.  She liked things soft and romantic and she of course loves ranunculus and peonies (who doesn't?!)






 Here is the very sweet thank you note I received from Christa and Jared after the wedding:

Dear Karen,
Where do we even begin?  Thank you so much for providing the most beautiful flowers for our wedding.  We knew you would do a great job, but we were still blown away by the work.  The flowers couldn't have been more perfect and working with you was such a pleasure.  Thank you. Thank you for everything!

Love,
Christa and Jared

15 comments:

  1. Peter2:47 AM

    Osebno poznam človeka, ki ima pri 48 letih samo 3 leta delovne dobe. Ko je prejšnji četrtek bil v gostilni so se mu vsi posmehovali zakaj ima pri 48 letih samo 3 leta delovne dobe. Najbolj se mu je posmehovala mlada natakarica, da ima pri tolikih letih komaj toliko let delovne dobe. Ja kaj boš pa takrat, ko boš star 70 let in boš brez penzije so mu govorili in se mu posmehovali kajti takrat boš verjetno klošar. Delovne dobe imaš premalo, penzije nimaš, delat pa več ne moreš ker si prestar in morda tudi bolan. Naslednjo soboto je v to gostilno prišel njegov oče. Tam so mu gosti in tudi tista natakarica dejala kako, da ima vaš sin tako malo let delovne dobe pri 48 letih in kaj pa bo ko bo star bo brez penzije. Očetu je postalo zelo težko pri srcu postal je besen, da mojega sina kritizirajo vsepovsod, da ima tako malo let delovne dobe. Besen oče je prišel domov pričel se je dreti na svojega sina kaj te ni sram, da v gostilni se ti posmehujejo, da imaš tako malo let delovne dobe. Delaš mi samo sramoto saj te vsi samo šinfajo, da nočeš delati in hodiš samo po gostilnah. Sin je tako zasovražil tisto gostilno v katero je zahajal in nikoli ni šel več tja.
    Gosti in natakarica pa se sprašujejo le zakaj več ta gospod, ki je star 48 let in ima samo 3 leta delovne dobe več ne pride v našo gostilno.

    ReplyDelete
  2. Peter5:03 AM

    Dne v četrtek, 14.marca 2013 se zaključuje majevski koledar. Torej tega dne je bilo konec majevskega koledarja in nekateri so pričakovali konec sveta. Gospod Marjan, ki je star 48 let in ima samo 3 leta delovne dobe je tega dne bil v tej gostilni kjer se mu posmehujejo, da ima tako malo let delovne dobe predvsem se me posmehuje tamkajšnja natakarica.
    Namreč Severna Koreja grozi v teh dneh z jedrskim napadom na Združene Države Amerike in Evropo. Gospod Marjan je bil prepričan, da bo prav dne 14.marca 2013 Severna Koreja odvrgla jedrsko raketo na Evropo in bo prav tega dne konec sveta z eksplozijo severnokorejske rakete. Gospod Marjan je bil prepričan, da se bo to zgodilo točno v času, ko bo on v gostilni in bo jedrska bomba povzročila konec sveta v Evropi. Gospod Marjan je v tej gostilni spil kar 6 piv.
    Namreč v teh dneh imata ZDA in Južna Koreja v bližini Severne Koreje v morju obsežne vojaške vaje in Severna Koreja grozi z jedrskim napadom na ZDA in Evropo.
    Pa še to v torek, 19.marca 2013 popoldan se v Vatikanu pričenjajo konklave in morda v četrtek, 21.marca 2013 bomo morda že imeli novega papeža. Od kod pa bo izviral novi papež o tem pa se še ne ve. Morda bo črnec prvi temnopolti papež iz Afrike ali pa hrvaški kardinal Josip Bozanić.
    Konklave se vedno pričnejo od 15 pa do 20 dni po smrti in odstopu prejšnjega papeža.
    Včeraj v petek, 15.februarja 2013 ob 20.uri je zvon v Vatikanu že zazvonil in oznanil, da je od odstopa papeža Benedikta 16. minilo 15 dni in je po Vatikanskem pravu že čas za nove konklave.
    V torek, 19.marca 2013 dopoldan bodo imeli kardinali v Vatikanu mašo za srečne konklave, ki se bodo pričele seveda popoldan.
    Papež Benedikt 16. je odstopil dne v četrtek, 28.februarja 2013 ob 20.uri v Vatikanu ter naslednji dan dne v petek, 1.marca 2013 ob 17.uri in 8 minut je papež Benedikt 16. z helikopterjem zapustil Vatikan ter je ob 17.uri in 25 minut z helikopterjem že prispel poletno rezidenco Castel Gandolfo. Papež Benedikt 16. je z helikopterjem potoval točno 17 minut. Castel Gandolfo je od Vatikana oddaljen približno 40 km jugovzhodno od Vatikana. Tega dne v petek, 1.marca 2013 ob 20.uri je papeža Benedikta 16. zapustila tudi Švicarska garda katera je papeža Benedikta čuvala še točno 24 ur po odstopu. Papež Benedikt 16. je moral Vatikan zapustiti v roku 24 ur po odstopu in papež Benedikt 16. je Vatikan zapustil točno 21 ur po odstopu.
    Najverjetnejši datum izvolitve novega papeža pa je četrtek, 21.marec 2013 popoldan.
    Zelo si želim, da bi novi papež najbolj pripomogel k temu, da v katoliški cerkvi ne bi bilo več pedofilije.
    Gospod Marjan pa da ne bi več hodil po gostilnah in ne bi več pil in hodil pijan.

    ReplyDelete
  3. Peter5:25 AM

    Dne v četrtek, 14.marca 2013 se zaključuje majevski koledar. Gospod Marjan pa je tega dne popoldan sedel v gostilni in pil pivo in čakal kdaj bo priletela jedrska raketa iz Severne Koreje in uničila Evropo.

    ReplyDelete
  4. Peter1:07 AM

    Danes v torek, 19.marca 2013 popoldan se v Vatikanu pričenjajo konklave za izvolitev novega papeža.

    ReplyDelete
  5. Iz Vatikana je pravkar prišla novica, da se je iz sikstinske kapele pokadil črni dim po prvih volitvah v konklavah. Papež torej ni bil izvoljen.

    ReplyDelete
  6. Pravkar se je iz sikstinske kapele pokadil beli dim. Novi papež je že izvoljen. Pravkar zvonijo zvonovi po cerkvah po vsej Sloveniji.

    ReplyDelete
  7. Peter1:15 PM

    Novi papež je Jorge Mario Bergoglio, ki si je izbral ime papež Frančišek I.. Izvira iz Argentine iz Južne Amerike. V nedeljo, 17.marca 2013 sem božal lame in alpake katere tudi izvirajo iz Južne Amerike tako kot papež Frančišek I.. In očitno so te lame in alpake napovedale prihod novega papeža iz Južne Amerike.

    ReplyDelete
  8. Peter9:58 AM

    Beli dim se je pokadil iz sikstinske kapele včeraj v sredo, 20.marca 2013 ob 19.06. Novi papež je bil uradno že izvoljen.
    Umestitev novega papeža Frančiška I. bo v torek, 26.marca 2013 ob 10.uri v Vatikanu. Ob tem času bo uradno pričel svoj pontifikat. Na velikonočno nedeljo, 31.marca 2013 ob 12.uri pa bo papež Frančišek I. imel že svoj prvi urbi et orbi.

    ReplyDelete
  9. Peter3:01 AM

    Včeraj dne v torek, 26.marca 2013 je papež Frančišek I. bil uradno umeščen v Vatikanu. Ob tem je uradno pričel svoj pontifikat.

    ReplyDelete
  10. Peter3:10 AM

    Na velikonočno soboto, 30.marca 2013 ob 12.uri se bo papež Frančišek I. srečal s svojim predhodnikom papežem Benediktom XVI. v Castel Gandolfu. To bo prvo srečanje dveh papežev v vsej dvatisočletni zgodovini.

    ReplyDelete
  11. Danes na velikonočno soboto, 30.marca 2013 popoldan po 12.uri se je papež Frančišek I. srečal s svojim predhodnikom papežem Benediktom XVI. v Castel Gandolfu. To je bilo prvo srečanje dveh papežev v vsej dvatisočletni zgodovini.

    ReplyDelete
  12. Jutri na velikonočno nedeljo, 31.marca 2013 ob 12.uri pa bo papež Frančišek I. v Vatikanu že imel svoj prvi urbi et orbi.

    ReplyDelete
  13. Peter3:46 AM

    Včeraj na velikonočno nedeljo, 31.marca 2013 ob 12.uri je papež Frančišek I. v Vatikanu že imel svoj prvi urbi et orbi.

    ReplyDelete
  14. Peter9:42 AM

    Danes v nedeljo, 14.aprila 2013 ob 15.uri so v ljubljanski stolnici pokopali posmrtne ostanke škofa Gregorija Rožmana, ki je umrl v Kanadi dne 16.novembra 1959. Njegove posmrtne ostanke so pripeljali iz Kanade v Slovenijo ta teden.

    ReplyDelete
  15. Peter6:43 AM

    Dne v petek 3.maja 2013 popoldan se je bivši papež Benedikt XVI. iz Castel Gandolfa preselil nazaj v Vatikan. Od sedaj naprej sta v Vatikanu kar 2 papeža in sicer bivši in sedanji. To da sta sedaj kar 2 papeža v Vatikanu se v dvatisočletni zgodovini Rimokatoliške cerkve še ni zgodilo.

    ReplyDelete