Tuesday, January 05, 2010

H + G Wedding : Beltan Ranch | Glen Elen

Happy New Year! I hope everyone enjoyed a very restful and fun filled holiday break. I'm still struggling to get back into the groove of things but I figured I should start where I left off. Back to my weddings from 2009!

What can I say about Heather and Gary? Adored them. So sweet and just loved how they combined some soft, rustic touches with some funky and fun elements in their wedding.

Venue: Beltane Ranch, Glen Ellen
Photographer: Jerry Yoon
Make-Up: Sherrie Long
Planner: Denise Kramer
Florals: Huckleberry Karen Designs







Awesome bridesmaids.

See more images of this wedding on Jerry's blog.

Below are some pictures I took of the bouquets and centerpieces. I know - my photography leaves a lot to be desired but I'm working on it. I'm taking a photography workshop this weekend. Let's hope I learn something.





21 comments:

  1. Your floral arrangements are extraordinary! The color combinations are so beautiful :)

    ReplyDelete
  2. Darko3:48 AM

    Rad imam lepa dekleta.

    ReplyDelete
  3. Darko3:56 AM

    Po astronomskem gibanju Zemlje okoli Sonca so ti sabatni prazniki v teh dneh. V navadnem letu je Ostara 23.marca, Beltan 8.maja, Litha 22.junija, Lunasah 7.avgusta, Mabon 21.septembra, Samhajn 6.novembra, Jul 21.decembra in Imbolc 5.februarja. V prestopnem letu je Ostara 22.marca, Beltan 7.maja, Litha 21.junija, Lunasah 6.avgusta, Mabon 21.septembra, Samhajn 6.novembra, Jul 21.decembra in Imbolc 5.februarja.

    ReplyDelete
  4. Mitja9:30 AM

    Venerinega tranzita 6.junija 2012 ne bom mogel gledati saj bom takrat delal v Gradcu v Puhu.

    ReplyDelete
  5. Jasmina7:54 AM

    Jugoslovanski vojaški general Blagoje Adžič je bil veliko utelešenje hudiča.

    ReplyDelete
  6. Jasmina10:56 AM

    Sem Jasmina in želim iti v Srbijo na jagnjijado v kraj Jagnjevac saj mi je pečena jagnjetina najbolj dobra hrana na svetu. Protestiram proti starejšim ljudem tukaj v Sloveniji saj nasprotujejo ovčereji in pravijo, da si pri ovcah še nihče ni nič pripravil očitno so si starejši ljudje pripravili le pri koprivah in visoki travi.

    ReplyDelete
  7. Venerin tranzit še 51 dni. Zaposlitev je možna v oljarni pri Petovarju.

    ReplyDelete
  8. Venerin tranzit 6.junija 2012 še točno 51 dni. Zaposlitev je možna v oljarni pri Petovarju.

    ReplyDelete
  9. Dne 1.maja 2012 se za slovenske delavce odpira delo in zaposlitev v Avstriji. S 1.majem 2012 pa se tudi ukinja delovni vizum za delo v Avstriji.

    ReplyDelete
  10. Pa daj mama ne bluzi za Avstrijo saj se ukinja delovni vizum za Avstrijo šele 1.maja 2012. Ti pa meni praviš, da bi že sedaj moral iti v Avstrijo delat, ko še velja delovni vizum za Avstrijo. Do Venerinega tranzita je še 50 dni vendar jaz nočem iti delati v Avstrijo ali Nemčijo pred Venerinim tranzitom, ki bo 6.junija 2012 in do Venerinega tranzita je še točno 50 dni.

    ReplyDelete
  11. Mama prekršila si pravila sedaj grem se borit, da grem živeti samo še v Avstralijo.

    ReplyDelete
  12. Kje si moja siva mačka, da te ni več. Le kaj se ti je zgodilo. Venerin tranzit še 42 dni.

    ReplyDelete
  13. Bravo ukinili so delovni vizum za slovenske delavce za zaposlitev v Avstriji in v Nemčiji. Slovenci v ponedeljek, 7.maja 2012 pa boste že lahko delali v Avstriji in ne boste več potrebovali delovne vize in boste enako zaslužili ko Avstrijci. Dne 7.maja 2012 pa bo Beltan. Dne 6.maja 2012 pa bo superluna in potres. Venerin tranzit samo še 35 dni.

    ReplyDelete
  14. Jure in Tamara sta se danes ločila in to za vedno. Venerin tranzit še 32 dni.

    ReplyDelete
  15. Zaposlitev je možna na Ptuju v gradbeništvu Perko, kjer je Ročica. Venerin tranzit še samo 28 dni.

    ReplyDelete
  16. Pa daj mama ne žnjari mi sedaj tik pred Venerinim tranzitom, da bi se moral nekje zaposliti. Če se bom pred Venerinim tranzitom zaposlil potem tranzita ne bom videl saj bom v času tranzita v službi. Kaj v pabosu bi se moral zaposliti. Po Venerinem tranzitu ne pa prej. Venerin tranzit še 23 dni.

    ReplyDelete
  17. V petek, 25.maja 2012, ko so izšle Ovtarjeve novice je bil v teh Ovtarjevih novicah prispevek o novi hali, ki so jo zgradili v TBPju in zaposlujejo kar nekaj delavcev. Pred Venerinim tranzitom se jaz ne bom zaposlil v TBPju. Venerin tranzit še samo 12 dni.

    ReplyDelete
  18. Dne 19.maja 2012 sem se poročil. Venerin tranzit samo še 18 dni.

    ReplyDelete
  19. Zaposlitev je možna tudi v Avstriji v vinogradu. Današnja vremenska karta kaže, da bo v času Venerinega tranzita pri nas žal zelo oblačno nebo. Venerin tranzit še 9 dni.

    ReplyDelete
  20. Jutri bo nastopil Venerin tranzit. Bi bilo dobro, da bi se zaposlil na radiu Brezje ali pa bi šel nekam za novinarja. Brez avdicije ne bo šlo. Venerin tranzit 6.junij 2012 še samo 1 dan.

    ReplyDelete
  21. Danes sem videl čudovit Venerin tranzit. Naslednji teden že grem v službo. Venerin tranzit še natanko 0 dni.

    ReplyDelete